Panduan Kurangkan 5kg Dalam 5 Minggu!

Wow! Melopong semua tengok. Ye la ramai yang nak kurus tambah pula dekat-dekat puasa ni kan. Sedang blogwalking ternampak pulak entri menarik dari blog grafik.my pasal turun 5 Kg dalam 5 minggu. Wah seminggu sekilo tu. banyak bukan?

FIkir punya fikir aku punya rekod lagi banyak, 4.9 dalam 4 minggu. Poyo! Haha…Tak pe. Hari ni aku tak nak cerita pasal diri aku. Tapi pasal satu ebook. Ebook kat bawah ni.

malay-thumb

Kenapa anda perlu dapatkan ebook ini

Petikan ini diambil dari web ebook ini.

Ini adalah eBook panduan lengkap untuk membantu anda kurangkan berat 5kg dalam masa 5 minggu. Selepas mengikuti langkah-langkah mudah eBook ini, anda akan mempunyai pelan diet, senaman dan panduan mudah untuk kurangkan 5kg dengan mudah ikuti gaya hidup orang Malaysia!

ebookturun5kilo

Boleh percaya?

Banyak testimoni yang cakap dah berjaya turun berat badan mengikut panduan dalam ebook ni. Aku setakan beberapa di sini. Yang lainnya korang boleh tengok kat sini

“Memang berguna and sesuai untuk sesiapa yg ingin kurangkan berat badan dengan makanan Malaysia!”
Azlinda Rahim

“Very detailed guide but extremely helpful. I am on my way to lose 5kgs or more.”
Damien Kuan

Interested? You’all can get it in two version English and Malay. It’s all up to you to choose it. Open-mouthed smile

Dapatkan ebook ini dari link di bawah ini. Semoga ebook ini dapat membantu anda menurunkan berat badan anda.

This entry was posted in Contest, ebook and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

20 Responses to Panduan Kurangkan 5kg Dalam 5 Minggu!

  1. xpo says:

    wah, makan JusMate5 ok kot hehe

    [Reply]

    Fahmi Ibrahim Reply:

    Hehe.. Ntah. tak pernah try jus tu

    [Reply]

  2. tambah berat badan takde ke bro…

    [Reply]

  3. haha.. tak pasti la jusmate5 tu. tak pernah try lagi.

    [Reply]

  4. tambah berat badan? Tak de ebook. Tapi aku ada tips. Mudah je. Makan protien banyak2

    [Reply]

  5. Pingback: Tweets that mention Lose 5 kg in 5 weeks | Turun 5 kg Dalam 5 Minggu | fahmi ibrahim.com -- Topsy.com

  6. Hidup Seorang Blogger says:

    nak kurangkan perut buncit boleh tak ni?

    [Reply]

  7. nak kurangkan perut buncit boleh tak ni?

    [Reply]

  8. AnastasiaAnn says:

    wowwwwwwwww nak kurus!

    [Reply]

  9. yanmie says:

    Salam fahmi, akak payahlah nak diet bulan puasa nie..huhu sbb sahur kena makan pastu berbuka lak makan yg manis2 dan sejuk..huuhu, maybe klu duk umah sdiri blh kot, nie sbb duk umah MIL, so nk mkn pun xleh nk sekat2…blk klang bila dh test jpj nnti..huhuhu

    [Reply]

  10. xpe kak… nanti dah balik rumah sendiri boleh la diet. Saya pun kadang-kadang terpaksa makan banyak, terima jemputan berbuka dari orang. Makan sikit kan dikatanya tak sudi. Tak pe la kan. Nak jaga hati orang.

    [Reply]

  11. mijie says:

    kalau kurangkan makan nasi boleh kot kurangkan berat badan ni, em aku pun tgh kurangkan berat badan ni

    [Reply]

  12. betul tu. Kurangkan makanan yang berkarbohidrat tinggi dan lebihkan makanan berprotein sebagai ganti.

    [Reply]

  13. Kujie says:

    lama tak timbang..mcm takut terima kenyataan je..haha

    [Reply]

  14. Saya pun sekarang ni takut nak timbang. Tapi baik tahu awal2… sebelum makin naik tinggi. hehe

    [Reply]

  15. Ciklilyputih says:

    boleh kurus kalu ada disiplin kan!

    [Reply]

  16. Ya betul tu ciklilyputih, buat apa pun kena ada disiplin. Barulah boleh berjaya

    [Reply]

  17. haru says:

    share la bro ebbok nie 1..gua nk gak..hehe

    [Reply]

    fahmi ibrahim Reply:

    aku sendiri pun tak dapat lagi.. camne la nak share

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge